REF.55281 DUOX PLUS VIDEO MARINE DIGITAL PANEL, ČTEČKA

36 070 Kč 43 645 Kč včetně DPH
Na objednávku
Můžeme doručit do:
23.4.2024

MARINE video digital panel s grafickým adresářem, technologie DUOX PLUS. Rozměrová řada ST3+: 150 x 420mm. Součástí tabla není instalační krabice, na výběr je instalační krabice pro zápustnou nebo povrchovou montáž. Možnost uložit obrázek do grafického displeje - pro objekt nebo pro každou volací adresu (např. název a logo firmy, ikona ze sociálních sití, atp.). 

Možnost objednat vlastní gravírování - logo Rezidence, název a logo firmy, název ulice ... atp.

Detailní informace

Detailní popis produktu

MARINE video digital panel s grafickým adresářem, technologie DUOX PLUS. Rozměrová řada ST3+: 150 x 420mm. Součástí tabla není instalační krabice, na výběr je instalační krabice pro zápustnou nebo povrchovou montáž. Možnost uložit obrázek do grafického displeje - pro objekt nebo pro každou volací adresu (např. název a logo firmy, ikona ze sociálních sití, atp.).

MARINE panel je vyroben z nerezové oceli (AISI 316L) tloušťky 2,5mm, která je odolná proti vandalismu. Ochrana proti vnějším vlivům je IP54 IK09. MARINE panel vyniká nejen reprezentativním vzhledem, ale je perfektní volbou pro místa s extrémními klimatickými podmínkami - vlhké nebo korozivní klima. Možnost objednat vlastní gravírování - logo Rezidence, název a logo firmy, název ulice ... atp.

Vstupní tablo je vybavené grafickým displejem, který slouží jako digitální adresář pro vyhledávání dle čísla bytové jednotky nebo jména. Oproti tlačítkovému tablu je zde výhoda, že k jedné bytové jednotce (jednomu volacímu kódu) lze přiřadit více záznamů (jméno, název firmy, vlastník bytové jednotky, nájemci s různými příjmeními ... atp.). Grafický displej lze přepnout do češtiny. Součástí tabla je čtečka bezkontaktních tagů, pro komfortní vstup rezidentů do objektu.

Doplňkové parametry

Kategorie: DIGITÁLNÍ TABLA
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: